Как да търсим?

Научете се да използвате правилно търсачката на началната страница

 

За да намерите това, което Ви интересува, е необходимо да се научите да използвате правилно търсачката. По този начин лесно и бързо ще постигнете желаните резултати. Полетата за търсене се намират на началната страница. По-долу ще опишем как да ги ползвате:

 • Отпътуване

  Първо трябва да решите от кое летище да отпътувате. Логично е да изберете най-близкото до Вас летище, но предлагаме да разгледате офертите и от другите летища, тъй като може да намерите много по-изгодно пътуване. Нашата агенция не организира транспорт до летището, но със сигурност може да помогне с решенията за транспорт и паркиране (ако пътувате със собствено превозно средство до летището).

 • Дестинации

  Изберете дестинацията, която Ви интересува от списъка с налични дестинации. Ако нямате предвид нещо конкретно, не избирайте нищо и преминете към следващото поле.

 • Начало на пътуването (най-рано) - Начало на пътуването (най-късно)

  Това са много практични полета, които Ви позволяват да ограничите периода на пътуване.
  * За търсенето е задължително полето „Начало на пътуването (най-рано)“. Ето няколко сценария:

  1) Имате конкретни дати, на които искате да пътувате
  (например искате да пътувате само от 20 до 23 юни)
  Това, което трябва да направите е в полето „Начало на пътуването (най-рано)“ да изберете датата на отпътуване (напр. 20 юни). В полето Начало на пътуването (най-късно) не избирате нищо. В полето "Брой нощувки" изберете колко нощи ще останете (в нашия пример 3 нощувки).

  2) Имате определен период, през който можете да пътувате
  (например през периода от 5 юни до 15 юни, за 4 дни)
  В този случай в полето „Начало на пътуването (най-рано)“ ще изберете датата на отпътуване (напр. 5 юни). В полето „Начало на пътуването (най-късно)“ ще изберете денят в който най-късно можете да заминете (последната дата на заминаване трябва да бъде 12 юни). В полето "Брой нощувки" посочвате колко нощувки ще останете (в нашия пример 3 нощувки).

  3) Ако нямате конкретни дати,
  изберете целия месец и ще видите календар с всички налични пътувания за конкретната дестинация, с най-ниските цени за пакета.

 • За колко нощи

  Можете да посочите колко нощи искате да останете.
  Внимание: броят на дните и броят на нощите не са еднакви. Например в 4 дневно пътуване има 3 нощувки (денят, в който се връщате - независимо от часа на полета - се брои за последен ден и винаги е без нощувка).

 • Категория на хотела

  Ако предпочитате хотел от определена категория, изберете звездите. В противен случай поставете отметка в квадратчето „Всички категории“ и ще получите оферти с всички хотели. Нашите предложения са предимно с 4 или 3 звездни хотели, но можете да намерите и 2 или 5 звездни хотели. Всички хотели са внимателно подбрани.

 • Ценови диапазон

  В това поле можете да определите минималната или максималната сума пари на човек за закупуване на пакет.