Защо да пътувате с нас?

Какви са предимствата на нашата агенция? Причините за Вашето сътрудничество с нашата агенция:

 • НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОУЧВАНИЯ НА ПАЗАРА И ПОЗНАНИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИИТЕ И ОБЕКТИТЕП

  проучваме всички авиокомпании и имаме по-добра "картина" на цените и като цяло възможностите, които се предлагат за Вашето пътуване. Избягваме скрити такси. Познаваме дестинацията и Ви съветваме (разходи за пътуването, сигурност, алтернативни предложения и т.н.); имаме информация за реалното качество на хотелите; знаем точната стойност на съотношението цена-качество за съответната дестинация и как да избегнем всякакви интернет капани.

 • НЕЗАБАВНО И НАДЕЖДНО ОБСЛУЖВАНЕ

  Ние отговаряме на телефона незабавно, без да прекарвате безкрайни часове в чакане, без високи такси. Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент, а нашата цел е да намерим решение на всичките Ви въпроси, да изчистим всичките Ви съмнения, да осигурим Вашия комфорт.

 • ОБЛУЖВАНЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧЕНА СДЕЛКА

  В случай на анулиране на някоя от услугите (полет, настаняване или друго), ние поемаме процеса на възстановяване на сумата, на която имате право.

 • НИСКИ ЦЕНИ

  При нас ще намерите много ниски цени и винаги нещо допълнително в цената.

 • ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА

  Агенцията ни редовно сключва застраховка „Отговорност на туроператора“, съгласно Закона за туризма. Обект на задължително застраховане е отговорността на туроператора, до определените в полицата лимити, за причинени вреди вследствие на неразплащане с контрагенти и доставчици, включително при неплатежоспособност и несъстоятелност на туроператора.

 • НАШАТА АГЕНЦИЯ СЕ КОНТРОЛИРА

  Агенцията ни е обект на българското законодателство, под контрола на Министерството на туризма. Актуална информация за всяка туристическа агенция може да получите на интернет страницата на Министерството на туризма, в Регистъра на регистрираните туроператори и туристически агенти.

 • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ

  Можете да се свържете с нас 24 часа в денонощието в случай, че нещо е нарушило комфорта Ви. Нашият екип е готов да съдейства за разрешаването на казуси възникнали по времето на Вашето пътуване.

 • СИГУРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

  Ще Ви информираме в случай на анулиране и промени на Вашия полет, стига те да бъдат направени в разумен срок преди полета. Ние винаги се опитваме да Ви дадем най-доброто решение.